Aleksi "Kele" Keijonen miesten päävalmentajaksi

23.7.2024

Kelellä on jo mittava valmennuskokemus. Kuva: Harri Vallila

ToPon miesten joukkueen päävalmentaja on selvillä alkavalle kaudelle, kun seurassa aiemmin vanhimpia poikajunioreita valmentanut Aleksi "Kele" Keijonen hyppää miesten päävalmentajaksi. M1DA kauteen valmistautuva joukkue saa Kelestä kokeneen valmentajan, jolta löytyy taskusta mm. useita junioreiden Suomenmestaruuksia sekä Koripalloliiton HKVT-koulutus.

"On upeeta, että saatiin Kele miesten joukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Kelellä on historiaa ToPossa niin pelaajana kuin valmentajana ja hän olikin luonnollinen valinta miesten joukkueen peräsimeen.

Miehet on kolkutellut 1A-divisioonan kärkisijoja vuodesta 2016 lähtien ja pyrimme jälleen luomaan joukkueen, joka pystyy taistelemaan sarjan voitosta. Tulevalla kaudella on kuitenkin tarkoituksena myös tuoda omia junioreitamme enemmän esiin ja tässäkin suhteessa Kele on paras mahdollinen valinta edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Odotan innolla tulevaa kautta!", sopimusuutista kommentoi ToPon toiminnanjohtaja Jomi Suhonen.

 

Kele saapui ToPoon 2006 syntyneiden poikien valmentajaksi toissakaudella. Heti ensimmäisenä Torppa-vuotenaan Kele saavutti U17 poikien SM-kultaa joukkueensa peräsimessä. Tätä ennen hän on voittanut junioreiden mestaruuksia Sykin poikien kanssa. Tuleva kausi on kuitenkin Kelelle ensimmäinen miesten tasolla. Mies on tähän kuitenkin valmiina.

 

"Parinkymmenen vuoden juniorivalmennuksen jälkeen on innostavaa ja mielenkiintoista lähteä ensi kertaa työskentelemään aikuisten kanssa. Miesten joukkuetta on valmennettu viime vuodet erittäin ammattitaitoisesti  ja laadulla. Tämän pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan tätä projektia. Tulevalla kaudella pystymme toivottavasti vielä ennestään sujuvoittamaan junioripelaajien siirtymistä aikuistasolle tiivistämällä yhteistyötä vanhimman juniori-ikäluokan ja miesten joukkueen välillä.", Kele itse kommentoi nimitystään miesten valmentajaksi.

 

Joukkueesta on tulossa tälläkin kaudella kova ja mukaan on saatu muutama uusi, erittäin mielenkiintoinen nimi. Sopimusuutisia kannattaa siis odotella vesi kielellä, niitä on luvassa lähiaikoina! Kelen apuna miehissä jatkaa jo pitkän historian miesten valmennuksessa omaava Markus Rautala.

 

Kausarimyynti on myös polkaistu käyntiin - hanki omasi TÄÄLTÄ.