Kuukauden hyväntuulisin ToPolainen: Otto Kantero

21.10.2024

ToPon kanssa keväällä aloittanut pääyhteistyökumppani Oomi palkitsee kuukausittain yhdessä Namina Span kanssa Kuukauden Hyväntuulisimman ToPolaisen.

Kuukauden Hyväntuulisimman ToPolaisen palkinnolla haluamme nostaa esiin positiivista ToPo-henkeä huokuvia henkilöitä, jotka välittävät ympärillään olevista muista ToPo-familyn jäsenistä ja Oomin arvojen mukaisesti osoittavat, kuinka yhdessä olemme enemmän!

Syyskuun kuukauden hyväntuulisin ToPolainen on Otto Kantero. Otto on pelannut koko tähänastisen uransa ToPo-paidassa ja tänä vuonna tämä nuori herrasmies on liittynyt myös valmennuspuolelle toimien kesä- ja syyslomaleireillä sekä P12 joukkueessa valmentajana.

Otto on ihmisenä fiksu ja helposti lähestyttävä. Hän on erittäin ahkera ja hoitaa tehtävän kuin tehtävän tunnollisesti. Valmennushommiin hänen siirryttyään on paljastunut myös, että Otto on junnujen ehdoton suosikki leirivalmentajana. Hänen positiivisuutensa tarttuu kaikkiin ympärillä oleviin ihmisiin ja samalla hän on oiva esimerkki pienemmille junioreille siitä, millainen on ToPolainen urheilija. 

Palkintona Otto pääsee hetkeksi hemmottelemaan itseään Namina Span luksushoidolla ”Nana’s Foot Spa”. Lahjakortti toimitetaan henkilökohtaisesti. Paljon onnea Otto ja kiitos, kun olet mukana levittämässä hyvää tuulta ympärillesi!