Miehillä kotivoitto paikalliskamppailussa

14.10.2024

Torpan miehistö avasi kauden vauhdikkaasti! ToPoShow lähti käyntiin heti ensi metreistä kun debyyttiottelua pelannut Sakari Laakso pisti vastustajan kahvilan tuolille ja nosti ToPon lopulta koko ottelun kestäneeseen johtoon. Ensimmäinen erä oli varsinaista tulitusta kun rautaisen puolustuksen lisäksi koko ToPon kööri osui läheltä ja kaukaa.

Coach Kele orkesteroi uransa ensimmäisen pääsarjapelin ja varmasti nautti penkin päässä näkemästään kun joukkueen joka paikan höylä Eldar Skamo pisti taas hullunmyllyn pyörimään kentällä tehden reilussa 25 minuutissa triplatuplan.

Kotijoukkueelta iloista uutta verta toi myös seuran omat junnut joita nostetaan edustusjoukkueeseen etenevissä määrin. Nyt ensimmäisen tulikasteensa sai Lauri Liesmala joka ei turhia kainostellut vaan napsi levypalloja ja pisti palloa ilmaan kuin kokenut konkari.  Jo viime kaudella miesten debyytin tehnyt U19 ikäinen Joel Toikka otti myös isoa roolia pelinrakentajan tontilla.

Ottelun Tehosport pelaajina palkittiin kotijoukkueelta erittäin pirteän esityksen vetänyt Robin Åvist ja vierailta Tuukka Härsilä.

Lopputulos Torpalle 86-72.

OTTELUTILASTOT

#ToPoFamily #ToPoStrong #ToPoShow