ToPossa nyrkkeillään!

12.9.2024

Tiesitkö että ToPossa on vuosikymmenet järjestetty myös nyrkkeilyä? ToPon nyrkkeilijöiden kotina on ollut kaikki nämä vuodet Ruskeasuon urheiluhalli, johon nyrkkeilijät kokoontuvat tiistaisin ja torstaisin klo 19:30 - 21.00.

Tavanomaiset treenit alkaa alkulämmöllä ja jumpalla, juostaan, punnerretaan, tehdään vatsatreenit ja venytykset. Vatsaliikkeet noin 250 kpl ja punnerruksia 150 kpl. Ohjattujen alkulämpöjen kesto on noin 45 min ja sen jälkeen vapaata treeniä, sparrausta, pistareita sekä hakataan säkkiä noin 6 erää, per kaveri. Loppu venytykset pidetään aina. 

”Kävin testaamassa kondistani nyrkkeilytreeneissä. Vaikka vatsaliikkeiden määrä onkin aika hurja, on treenit ja liikkeet jaoteltu niin nätisti että ihan noviisinakin pystyi toimimaan messissä. Noh ehkä mulla jäi muutama veto kans vetämättä ihan maaliin saakka… :)” kertoo toiminnanjohtaja Suhonen omasta kokeilukerrastaan. 

Edesmennyt Tony Halme oli aikoinaan vakiotreenaaja ToPon nyrkkeilijöissä ja Tonia sparrattiin kaikkiin ammattilaismatseihin vuosina 1996-2002. ToPon nyrkkeilijöiden vuorolla on käynyt myös maailmanmestareita, kuten Nikolaij Valuev, raskaan sarjan MM-mies, jolla pituutta 213 senttiä ja elopainoa 149 kg. Treenivieraana on esiintynyt useasti myös itse Edis Tatli.

Muutamia nyrkkeilijlitä mahtuu vielä mukaan! Jos kiinnostuit ota yhteyttä torpanpojat@icloud.com